Inici » Cloenda de curs del Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant
Cloenda de curs del Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant

Cloenda de curs del Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant

El Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant (SISI) de la Segarra ha finalitzat les activitats del curs 2020-2021, en el qual ha atès 36 infants/adolescents a Cervera. Ara ja està a punt per a les activitats d’estiu.

Al llarg del curs, que va començar el setembre del 2020, el SISI ha atès 36 infants/adolescents a Cervera, 39 a Guissona, 9 a Torà i 13 a Sant Guim de Freixenet.

El SISI (Servei d’Intervenció Socioeducativa Itinerant de la Segarra) és un servei diürn preventiu de prestació bàsica garantida, fora de l’horari escolar, que dona suport, estimula i potencia l’estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l’adquisició d’aprenentatges bàsics i l’esbarjo, i treballa per millorar les mancances socioeducatives de les persones ateses.

L’objectiu principal d’aquest servei és donar suport als infants i adolescents en situació de risc i les seves famílies amb la finalitat que puguin assolir progressivament capacitat per gestionar les seves responsabilitats personals i socials.

Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.