Inici » Cervera torna a treure dos pianos al carrer en una nova edició d’”El Maria Canals porta cua”
Cervera torna a treure dos pianos al carrer en una nova edició d’”El Maria Canals porta cua”

Cervera torna a treure dos pianos al carrer en una nova edició d’”El Maria Canals porta cua”

Després de l’obligat parèntesi de l’any passat a causa de la pandèmia, divendres 21 de maig arriba la vuitena edició d’“El Maria Canals porta cua a Cervera”, que portarà dos pianos al carrer i tornarà a programa activitats musicals.

Els pianos de cua es trobaran a la plaça Major i a la plaça del Sindicat, un nou emplaçament que permet portar l’activitat cultural més enllà del centre històric. Els pianos estaran a disposició de totes les persones que els vulguin tocar, respectant les mesures sanitàries vigents. 

A més, la Paeria de Cervera i el Conservatori de Música han programat diverses activitats a l’entorn d’ambdós pianos, que completen una jornada cultural d’alt nivell i prestigi per a la ciutat. Una programació d’èxit que es va iniciar a Cervera ara fa 9 anys i que el Concurs Maria Canals ha exportat com a model a altres municipis catalans.

Al llarg del matí, més de 500 alumnes de les tres escoles de Cervera i de la llar d’infants Arrel participaran en sessions didàctiques dinamitzades per Campi Qui Pugui Produccions.

A la tarda es podrà gaudir d’audicions d’alumnat del Conservatori de Cervera i classes magistrals, a les 18.30 hores, a la plaça del Sindicat.

Culminarà la jornada un concert del pianista Carles Marigó, a les 19.30 hores, a la plaça Major. L’aforament és limitat i cal fer una reserva prèvia per correu a donant el nom i el telèfon de contacte.

 

Des de la Regidoria de Cultura i el Conservatori, organitzadors de l’esdeveniment, s’espera que el públic participi de les activitats i pugui tornar a gaudir d’un dia de cultura, música i ganes de sortir a Cervera.