Inici » Cervera torna a constituir el Consell dels Infants
Cervera torna a constituir el Consell dels Infants

Cervera torna a constituir el Consell dels Infants

Després de la parada obligada a causa de la pandèmia, el curs 2022-2023 el Consell dels Infants de Cervera reprèn l’activitat. L’acte oficial de constitució va tenir lloc el dijous 20 d’octubre, a la Sala de Plens, amb l’assistència del paer en cap, Joan Santacana.

El paer en cap va donar la benvinguda als consellers i conselleres de 5è i 6è de totes les escoles de la ciutat i, seguidament, es va realitzar una sessió de treball en la qual van poder expressar les seves inquietuds.
En l’acte de constitució, Joan Santacana va remarcar “el compromís d’escoltar i conèixer la veu dels infants i la importància del treball en equip”. 

Després d’una dinàmica de presentació, els consellers i conselleres, amb l’ajuda de les dinamitzadores, van expressar les seves necessitats, idees i propostes d’actuació. Els temes més recurrents van ser civisme, medi ambient i mobilitat.
A la pròxima trobada els consellers i conselleres plantejaran un projecte o activitat en concret per fer-la realitat al llarg del curs 2022-2023.

El Consell d’Infants de Cervera, iniciativa impulsada per la Regidoria d’Educació, pretén reactivar els esforços començats abans de la pandèmia i garantir el dret a la participació dels i les més joves.
Des de la Regidoria d’Educació s’agraeix enormement la participació dels consellers i conselleres i la col·laboració dels centres educatius.

 

Consell dels Infants de Cervera

Està format per 11 alumnes, un de cada aula de 5è i 6è de primària de les tres escoles de la ciutat, que representen tots els infants de Cervera. Es reuneix de manera periòdica per parlar i debatre temes per millorar la ciutat. Recull propostes, busca informació i fa arribar les propostes de millora a la Paeria de Cervera.