Inici » Cervera substituirà la gespa artificial del Camp d’Esports
Cervera substituirà la gespa artificial del Camp d’Esports

Cervera substituirà la gespa artificial del Camp d’Esports

La Paeria de Cervera ha tret a licitació l’obra de substitució de la gespa artificial del camp de futbol municipal, amb un pressupost de 296.830 euros, i que s’executarà aquest estiu, en un termini de 6 setmanes, coincidint amb l’aturada de les competicions esportives.

El dimarts 30 de maig s’ha publicat el plec de clàusules administratives, que es pot consultar al tauler electrònic de la Paeria de Cervera. Les empreses poden presentar les seves ofertes fins al dimecres 14 de juny, i la mesa de contractació serà el dimarts 20 de juny. 

La gespa artificial del camp de futbol municipal de Cervera es va instal·lar l’any 2007. Amb el pas dels anys i l’ús intensiu de l’equipament, la gespa s’ha desgastat i es troba en mal estat, per la qual cosa cal substituir-la per una de nova. 

El projecte preveu, a més, una sèrie de tasques complementàries com la instal·lació de nous canals perimetrals per a la recollida de l’aigua del drenatge del camp o l’elevació dels sis canons de reg.

La gespa que es retirarà del camp de futbol està previst reutilitzar-la i s’instal·larà en un nou emplaçament a la pista municipal d’atletisme.