Inici » Cervera reparteix els premis de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”
Cervera reparteix els premis de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Cervera reparteix els premis de la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

El regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, i la regidora de Turisme, Roser Segura, van realitzar el sorteig dels 33 premis que es reparteixen a Cervera en la campanya de foment del comerç de proximitat “Compra i descobreix Catalunya”.

El sorteig va tenir lloc divendres 9 de juliol, a la plaça Santa Anna, al migdia, coincidint amb el mercat setmanal.

Un total de 32 persones i un comerç cerverí han guanyat experiències turístiques per descobrir alguna de les 32 poblacions del país adherides a la iniciativa.

Llista dels premis: 

Les persones guanyadores han comprat, durant el mes de juny, als comerços locals participants a la campanya, on han dipositat una butlleta amb les seves dades en una urna.

Per altra banda, Cervera també rebrà les 32 persones guanyadores provinents dels altres municipis i els obsequiarà amb una experiència turística. Consistirà en una nit d’allotjament i esmorzar, una visita guiada a la ciutat i un lot de productes. El premi, per a dues persones, està valorat en 145 euros i el podran gaudir entre els mesos d’octubre i desembre de 2021.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, i la regidora de Turisme, Roser Segura, “la participació de Cervera en aquesta campanya és doblement positiva perquè promociona el comerç local de proximitat i també dona a conèixer l’oferta turística del municipi arreu de Catalunya”.


“Compra i descobreix Catalunya”

És un projecte de suport al petit comerç i de promoció territorial organitzat per la Xarxa de barris antics amb projectes, de la qual forma part la Paeria de Cervera, i compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona i les associacions de comerciants de les 32 poblacions participants: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Vendrell, Falset, Juneda, la Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Arboç, l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Martí de Tous, Sant Quintí de Mediona, Santa Coloma de Queralt, Solsona, Torelló, Torres de Segre, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí.