Inici » Cervera participa a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Cervera participa a la campanya “Compra i descobreix Catalunya”

Un total de 38 comerços de Cervera s’han afegit a “Compra i descobreix Catalunya”, la 14 campanya de dinamització comercial i territorial que, durant el mes de juny, sorteja premis per visitar els 28 municipis organitzadors.

Les persones que comprin a les botigues adherides a la campanya podran participar en el sorteig de premis en 28 municipis d’arreu del país. Les experiències inclouen visites guiades, visites teatralitzades, dinars, coneixement de lentorn natural, tastos, nits dhotel, festes i fires locals, entre altres.

Per participar-hi, els compradors i les compradores hauran d’omplir una butlleta de paper amb les dades personals per participar en el sorteig o una butlleta digital a través del portal web participa.xarxabarris.cat.

Al juliol es farà el sorteig de les experiències per a dues persones en cadascun dels 28 municipis organitzadors, que es podran gaudir segons les dates especificades a cada lloc. Tots els premis, característiques i dates es poden consultar al web de la Xarxa de Barris.

 

Cervera oferirà una rebuda a les persones guanyadores al Centre d’Acollida Turística, on visualitzaran el documental sobre el Naixement de la Generalitat; una visita guiada al centre històric de la ciutat, un dinar per a dos persones i un lot de productes del territori.

 

La campanya “Compra i descobreix Catalunya”, organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, és una iniciativa fruit del treball col·laboratiu entre administracions locals de tot Catalunya per donar suport al comerç i promocionar el turisme de proximitat.