Inici » La Paeria organitza la 1a Fira de Playmobil a Cervera
La Paeria organitza la 1a Fira de Playmobil a Cervera

La Paeria organitza la 1a Fira de Playmobil a Cervera

La Regidoria de Promoció Econòmica promou, els dies 4 i 5 de desembre, Playmobil Experience Tour, una mostra de diorames i venda de figures i complements de la marca Playmobil, a l’edifici històric de la Farinera del Sindicat.

Aquesta iniciativa és la primera vegada que s’organitza a Cervera, que esdevindrà durant el cap de setmana un punt de trobada de col·leccionistes i amants d’aquestes famoses figures.

A l’interior de l’edifici del Sindicat es podrà visitar l’exposició de diorames i comprar productes a les botigues especialitzades, una oferta que es complementarà a l’exterior amb inflables per als infants i parades amb menjar i begudes.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, “l’esdeveniment s’organitza per dinamitzar el municipi amb una nova Fira, que esperem que porti més visitants a la ciutat durant el pont del desembre”.

La Fira de Playmobil es complementa amb l’organització del Mercat de Nadal, que tindrà lloc a la plaça Major el matí del diumenge 5 de desembre.
De les 11 a les 14 hores estaran obertes les parades amb productes nadalencs; a les 13 hores hi haurà una cantada de nadales amb la Coral Lacetània, i al llarg del matí també està prevista una gimcana organitzada per l’Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic.

El dissabte 11 de desembre tindrà lloc una altra edició del Mercat de Nadal, que aquesta vegada es muntarà al carrer Guinedilda.