Inici » Cervera obre el 24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”
Cervera obre el 24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”

Cervera obre el 24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”

La representació de “Kràmpack” va iniciar el Cicle “Apassiona’t” de Cervera, en una posada en escena al Gran Teatre de la Passió, diumenge 14 de novembre, de la qual van gaudir uns 200 espectadors.

La comèdia “Kràmpack”, creada per Jordi Sànchez, està protagonitzada pels joves actors Jaume Casals, Lídia Casanova, Àlex Ferré i Mikel Iglesias.

Ha estat la primera funció del 24è Cicle “Apassiona’t”, la programació d’arts escèniques i música que organitza la Regidoria de Cultura i que preveu set espectacles entre el novembre del 2021 i el maig del 2022.

 

24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t” 

El Cicle inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical, el concert de Barcelona Gòspel Messengers, cor que ha estat capaç de convertir el gòspel en un fenomen de masses a Catalunya.

Totes les representacions teatrals són de companyies professionals i a càrrec de reconegudes actrius i actors, entre els quals el cerverí Ferran Orobitg, que portarà al Cicle la seva creació “Fragile”, un espectacle basat en la seva experiència personal. 

Els espectacles es podran veure al Gran Teatre de la Passió (6 funcions) i al Teatre Casal (1), que recuperen el 100% de l’aforament, i encara mantenen protocols sanitaris com l’ús obligatori de mascareta i de gel hidroalcohòlic a l’entrada. 

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, “el Cicle presenta una programació variada i de molt nivell, que tracta temes actuals i transcendents de la nostra societat, amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic.”

Podeu consultar la programació al llibret informatiu del Cicle.