Inici » Cervera lliura els premis del 1r Concurs d’aparadors de Nadal
Cervera lliura els premis del 1r Concurs d’aparadors de Nadal

Cervera lliura els premis del 1r Concurs d’aparadors de Nadal

El paer en cap, Jan Pomés, i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Raimond Fusté, van entregar els premis als tres establiments guanyadors del concurs: Bernau Herbes, Cervera Mobiliari i Assegurances Riu, en un acte que va tenir lloc a la Paeria de Cervera dilluns 22 de gener.

Bernau Herbes (avinguda de Catalunya, 17) va aconseguir el primer premi, amb una valoració de 51 punts per part del jurat. En segon lloc, Assegurances Riu (avinguda d’Agramunt, 1) i Cervera Mobiliari (carrer de la Victòria, 6) van empatar amb 46 punts. 

Atès que van obtenir els mateixos punts, el segon i el tercer premi es van decidir per sorteig. Cervera Mobiliari va ser afortunat amb el segon premi i Assegurances Riu fou tercer.
D’aquesta manera, el primer (Bernau Herbes) va rebre 920 euros; el segon (Cervera Mobiliari), 575 euros; i el tercer (Assegurances Riu), 345 euros.


Èxit del 1r Concurs d’aparadors de Nadal
 

Una de les novetats de les festes a Cervera fou l’organització del primer concurs de decoració d’aparadors amb temàtica nadalenca, com a nova acció per promocionar el comerç local i atraure visitants a la ciutat. 

La iniciativa, organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica, tenia la finalitat de millorar l’experiència de compra a Cervera i, a la vegada, captar visitants als establiments participants fent una ruta per veure els aparadors decorats. 

El concurs ha estat un èxit, amb la participació de 35 comerços, que van lluir els aparadors decorats del 5 de desembre del 2023 al 6 de gener del 2024.

Els premis els va decidir un Jurat, format per una persona representant de l’Associació de Comerciants Endavant, una de l’Associació de Comerciants i Professionals del Nucli Antic i una professional de l’àmbit artístic.
Van valorar els aparadors d’acord amb els criteris d’originalitat, creativitat i innovació; color i/o vistositat; qualitat artística, proporcionalitat i treball de confecció de l’aparador; i utilització de materials respectuosos amb el medi ambient i materials reciclats.