Inici » Cervera homenatja la veïna centenària Teresa Bals Solé
Cervera homenatja la veïna centenària Teresa Bals Solé

Cervera homenatja la veïna centenària Teresa Bals Solé

Teresa Bals Solé, de Vergós, ha rebut la medalla centenària, una placa commemorativa i un lot de productes de proximitat amb motiu de la celebració del seu centenari, en un acte d’homenatge que ha tingut lloc a la residència Mare Güell, dimarts 24 d’octubre, just el dia que ha complert 100 anys.

El lliurament de la placa commemorativa, el lot de productes de la Segarra i la medalla centenària ha anat a càrrec del paer en cap, Jan Pomés; el president del Consell Comarcal, Ramon Augé, i el representant del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Joan Santacana, respectivament. 

L’acte ha tingut lloc a la residència Mare Güell, on Teresa Bals també ha estat acompanyada de la seva família.

Teresa Bals Solé va néixer a Sidamon (Pla d’Urgell) el 24 d’octubre de 1923. Filla de Josep Bals, de Sidamon, i Pilar Solé, de Vergós de Cervera.
De petita i jove anava sovint a Vergós, on va conèixer el Ramon Perera Roca, amb qui es va casar i van anar a viure a la casa pairal de Vergós. Van tenir dos fills, Ramon i Josep Maria. Actualment té un net, dos netes i tres besnetes.
La Teresa s’està a la residència Mare Güell, on ha afirmat que es troba molt bé, contenta i ben acompanyada de moltes amistats, bones professionals i les visites de la seva família.