Inici » Cervera encendrà més de 50 llums al centre i col·locarà un arbre de Nadal de 5 metres a la plaça Universitat
Cervera encendrà més de 50 llums al centre i col·locarà un arbre de Nadal de 5 metres a la plaça Universitat

Cervera encendrà més de 50 llums al centre i col·locarà un arbre de Nadal de 5 metres a la plaça Universitat

Divendres 3 de desembre s’encén l’enllumenat de Nadal al centre urbà de Cervera, una iniciativa conjunta de la Regidoria de Promoció Econòmica de la Paeria i l’Associació de Comerciants de Cervera.

La Paeria i la l’Associació de  Comerciants es fan càrrec del cost del muntatge i el lloguer dels llums, que estaran encesos del divendres 3 de desembre al dijous 6 de gener, en horari de les 18 a les 22 hores. Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener l’horari s’allarga fins a la 1.

En total s’han col·locat 54 llums amb motius nadalencs en places i carrers del centre urbà i 19 cortines de llum als edificis de la Universitat i la Paeria.
Enguany es recupera la col·locació d’un element nadalenc a la plaça Universitat, on lluirà un arbre de Nadal de 5 metres d’alçada. 

Aquest any hi haurà més del doble d’elements ornamentals que la campanya anterior i es triplicarà la inversió que hi realitza la Paeria. 

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, des la Paeria “hem fet un esforç per augmentar els elements nadalencs, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants, per fomentar el comerç local en aquestes dates tan assenyalades”.

L’encesa de l’enllumenat també dona el tret de sortida a la campanya nadalenca de l’Associació de Comerciants de Cervera, que repartirà 3.000 euros en premis.