Inici » Cervera debat sobre la implicació de la joventut en política
Cervera debat sobre la implicació de la joventut en política

Cervera debat sobre la implicació de la joventut en política

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la Coordinació Territorial de Joventut a Lleida, va organitzar una jornada de reflexió sobre el paper de la població juvenil en la política, el dissabte 2 d’octubre, al Gran Teatre de la Passió de Cervera.

Aquest acte, mai organitzat anteriorment a Catalunya, va posar en valor la implicació dels i les joves en diferents esdeveniments, així com la seva pertinença a organitzacions polítiques de Catalunya. La jornada, amb el títol “Lluita continua”, va incloure una taula rodona que va tractar sobre el llegat del jove independentista Guillem Agulló i els debats “Els joves actuals i la política” i “Història i estat actual de l’extrema dreta a Catalunya”.

La jornada, que es va iniciar amb la projecció del curtmetratge “Ni oblit ni perdó” del jove director de cinema cerverí Jordi Boquet, va comptar amb la col·laboració de diferents ponents com el diputat de les Corts Valencianes i activista Josep Nadal (excantant del grup La Gossa Sorda); l’escriptora i llibretera Núria Cadenes (autora del llibre “Guillem”); el filòleg i periodista Adam Majó (actualment director general de l’Oficina de Promoció dels Drets Humans de la Generalitat); i el mateix Jordi Boquet, entre d’altres.

Al migdia va tenir lloc un dinar popular amb la participació de ponents i joves inscrits a la jornada.

La presentació de la jornada va a anar a càrrec del paer en cap, Joan Santacana; la regidora de Joventut, Meritxell Ramon; i la coordinadora territorial de Joventut a Lleida, Maricel Segú. Van animar “la joventut a participar i a implicar-se en la política”.