Inici » Cervera comença l’any amb més actes vandàlics
Cervera comença l'any amb més actes vandàlics

Cervera comença l’any amb més actes vandàlics

Durant la setmana passada, Cervera va tornar a patir actes vandàlics, en diverses ocasions i per segona vegada en una setmana.

Aquests actes, però, no van tenir lloc al mobiliari públic, sinó que es van cometre en diversos vehicles privats, estacionats al carrer durant la nit.

Diversos veïns del carrer Verdú han tramitat les queixes i denúncies dels actes vandàlics que s’han produït durant algunes nits al seu carrer. Afirmen que, l’individu o individus malmeten diversos vehicles durant les nits, colpejant i trencant els retrovisors i ratllant-ne els vehicles, provocant danys importants d’elevat cost.

La Policia Local ha intensificat les patrulles per la zona amb l’objectiu d’evitar el vandalisme i, si és el cas, identificar la persona o persones responsables.

Des de la Paeria de Cervera, fem una crida a la ciutadania per tal que si algun veí ha presenciat algun dels actes, que ho comuniqui.

Una vegada més, des de la Paeria denunciem aquests actes vandàlics com un fet greu d’incivisme, i demanem que no es tornin a repetir.