Inici » Cervera clou amb èxit els Mercats de Nadal
Cervera clou amb èxit els Mercats de Nadal

Cervera clou amb èxit els Mercats de Nadal

El segon Mercat de Nadal de Cervera, que va tenir lloc dissabte 11 de desembre al carrer Guinedilda, va donar continuïtat a l’edició que es va organitzar al nucli antic, a la plaça Major, el passat diumenge 5 de desembre.

La programació dels dos esdeveniments presentava activitats complementàries com cantades de nadales amb la Coral Lacètania, un inflable per als infants, visites turístiques, una gimcana i sortejos de lots de productes de proximitat.

A més, el Mercat del dia 5 va coincidir amb la primera edició de la Fira de Playmòbil a Cervera, que fou visitada per un gran nombre d’infants i famílies a l’edifici històric de la Farinera del Sindicat.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé, “l’esdeveniment al Sindicat va iniciar el projecte d’organització de certàmens Fira Cervera per dinamitzar la ciutat”. Pel que als Mercats de Nadal, Augé destaca que “la Paeria els organitza amb la finalitat de donar suport al comerç de la ciutat i agraeix la implicació de les associacions de comerciants i de les entitats que hi participen”.

 

El Mercat de la plaça Major es va veure afectat per les fortes ventades, que van obligar a muntar les parades a sota els porxos i suspendre l’inflable per als infants. Tot i això, les parades van poder vendre els seus productes i el balanç final fou positiu.
L’Associació de Comerciants i Professionals del nucli antic va organitzar una gimcana pels comerços del carrer Major. Entre els participants es va sortejar un lot de productes, que va tocar a Arnau Balcells Carrillo.
També es van sortejar tres lots de productes de proximitat entre totes les persones que van fer compres superiors als 5 euros. Van tocar a Núria López, Concepció Boldú i Humildad Hernández.
Els obsequis els van lliurar el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé; i dos membres de l’Associació de Comerciants del Nucli Antic, Rosa Puig i Mar Gasull.

La segona edició del Mercat de Nadal va omplir de parades el carrer Guinedilda, on també es va muntar un inflable i organitzar una cantada de nadales amb la Coral Lacetània i una visita turística a la ciutat.
Amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme, també es van sortejar lots, que van tocar a: Ramon Taló, Lola, Jordi Figuerola, Rosa Rius, Montse Pont, Santi Puiggròs, Ramon Oriol, Maria Lluïsa Guim, Montse Melgosa, Lalila, Anna Mas, Esther Pizarro, Roser Font, Júlia Carbonell, Jordi Pedrós, Margarita Vall, Míriam Benito, Melcior Figueras, Sandra Burgués, Marga, Rosa Benet i Imma Gené.

 

Exposició d’elements nadalencs a l’església de Sant Joan

El passat dissabte 4 de desembre es va inaugurar l’exposició d’elements nadalencs, a l’església de Sant Joan, en un acte organitzat per la Paeria i l’Associació de pessebristes de Cervera. 

L’exposició inclou: treballs fets per l’alumnat dels centres educatius de Cervera; una mostra de la vestimenta dels Pastorets; i el pessebre “La Sagrada Família, llums i ombres”, elaborat per la família Creus Sarri, guanyador de la modalitat diorama de pessebres el 2018. 

Es pot visitar els següents dies i horaris:
Dies 5, 6, 7, 8, 11, 12, 18 i 19 de desembre de 12 a 14 h i de 18 a 20 h.
Dies 25 i 26 de desembre, i 1, 2 i 5 de gener de 18 a 20 h.