Inici » Cervera celebra una lluïda festa de Sant Jordi
Cervera celebra una lluïda festa de Sant Jordi

Cervera celebra una lluïda festa de Sant Jordi

La representació de l’espectacle familiar “La mort del drac”, a càrrec de l’alumnat de l’escola de teatre La Caserna, va culminar amb èxit les activitats organitzades a Cervera per celebrar la diada de Sant Jordi.

L’espectacle va començar al carrer Guinedilda, amb una cercavila en la qual també van participar els Bombollers de Cervera, i posteriorment es va escenificar al pati de la Universitat, amb una gran assistència de públic. 

El carrer Guinedilda va acollir el Mercat de Sant Jordi, que va aplegar les parades de llibres i roses, i va tornar a ser el centre neuràlgic de la diada a Cervera. 

Al mateix carrer Guinedilda es va emetre en directe el pòdcast Botiflers, que va cloure les activitats organitzades a Cervera. 

El Conservatori també va celebrar Sant Jordi, amb una actuació de La Banda, a l’Auditori Municipal, dins del Cicle de concerts de primavera que organitza l’Associació d’Amics de la Música.

 

Setmana cultural de Sant Jordi 

Del 18 al 23 d’abril ha tingut lloc la Setmana cultural de Sant Jordi a Cervera, que ha ofert 14 activitats organitzades per la Paeria, la Biblioteca, el Museu, el Pla Educatiu d’Entorn i entitats locals com l’Aula d’Extensió Universitària Canceller Dou, l’Associació de Salut Mental Ondara Sió (Asmos), l’Espitllera – Fòrum d’Estudis Segarrencs (EFES), el Patronat de la Passió, l’Associació cultural El Campanar, la Coral Infantil Nova Cervera, el Ball de Diables de Cervera Carranquers, l’Escola de teatre La Caserna, l’Associació d’Amics de la Música, Botiflers i Òmnium Cultural Segarra Urgell. 

La programació, que ha estat variada i per a tots els públics, ha inclòs la Revetlla de la biblioteca, presentacions de llibres, recitats poètics, exposicions, concerts, conferències, espectacles teatrals…