Inici » Cervera acull la jornada “Enxarxa la Segarra”
Cervera acull la jornada "Enxarxa la Segarra"

Cervera acull la jornada “Enxarxa la Segarra”

Dimarts 19 d’octubre, a la cafeteria del Casal Cívic de Cervera, es va dur a terme l’”Enxarxa la Segarra”, un “networking” entre productors i restauradors incentivat pel Consell Comarcal de la Segarra, amb el Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central i la dinamització de Raiels SCCL.

L’objectiu d’aquesta jornada era contribuir a visibilitzar el sector agroalimentari de la Segarra, així com donar suport a la venda directa dels productes que s’elaboren i es produeixen a la comarca.

Això es va dur a terme posant un espai de trobada per tal d’afavorir la col·laboració, el coneixement mutu i l’acostament entre productors i elaboradors agroalimentaris amb possibles clients estratègics com ara restaurants. En definitiva, fou una jornada per afavorir i promoure l’establiment d’acords comercials i altres col·laboracions que hagin pogut sorgir.

L’acte d’obertura de la jornada va anar a càrrec de Josep Esquerra, conseller de l’àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal, i la posterior presentació i dinamització a càrrec de dues noies representants de Raiels SCCL.
Seguidament es van realitzat entrevistes per parelles, reunions entre productors/elaboradors amb restaurants i comerços que ha permès conèixer les principals característiques de les empreses i explorar les possibilitats d’establir acords comercials o bé altres col·laboracions.

Hi van participar un total d’11 productors/es repartits en 7 empreses, i 7 restauradors/es de la comarca, els quals han pogut realitzar aquest intercanvi d’informació i arribar a diferents acords.

Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.