Inici » Cervera acull la 3a Jornada “Connectem Segarra” per a persones en recerca de feina
Cervera acull la 3a Jornada “Connectem Segarra” per a persones en recerca de feina

Cervera acull la 3a Jornada “Connectem Segarra” per a persones en recerca de feina

Més de 60 persones han participat a “Connectem Segarra”, una jornada de formació per facilitar la recerca de feina organitzada per la Xarxa d’Inserció Laboral, al llarg del matí del divendres 11 de novembre, al Casal Cívic i Comunitari de Cervera.

La Xarxa d’Inserció Laboral (XIL) és un conjunt d’entitats sense ànim de lucre que treballen en xarxa per a fomentar l’ocupació laboral de qualitat i dur a terme activitats que millorin l’ocupabilitat de les persones en procés de recerca activa de feina. La Paeria de Cervera, a través del Club de Feina, forma part de la XIL.

La presentació de la jornada ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, acompanyat del conseller comarcal de Promoció Econòmica, Josep Esquerra; el paer en cap de Cervera, Joan Santacana; i el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé.

S’hi han inscrit més de 60 persones en situació de recerca de feina a la comarca, que ha pogut assistir a dues xerrades: “Oficina de treball i programes del Servei d’Ocupació de Catalunya SOC”, a càrrec d’Àngels Pérez, directora de l’Oficina de Treball de Tàrrega; i “La recerca de feina. Visió des d’una consultoria i ETT”, a càrrec de Josep Anton Gómez de l’empresa de recursos humans Nexian.

Posteriorment, han tingut lloc quatre tallers de recerca de feina: Mindfulness, recerca de feina a través dels portals en línia, com transmetre amb confiança i un Escape Room.

Aquest és el tercer any que es projecta la jornada a la comarca i compta amb el suport del Departament de Drets Socials i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Informació aportada pel Servei Comarcal de la Segarra.