Inici » Cervera acull l’exposició “Segre, 40 anys informant”
Cervera acull l’exposició "Segre

Cervera acull l’exposició “Segre, 40 anys informant”

Divendres 24 de febrer, a l’església de Sant Joan, es va inaugurar la mostra que repassa, a través de les portades del Diari Segre, els esdeveniments més destacats a la comarca de la Segarra les darreres quatre dècades.

El fotoperiodista corresponsal de Segre a la Segarra, Xavier Santesmasses, va presentar l’exposició, en un acte que va comptar amb les intervencions del director de Segre, Santiago Costa; el paer en cap, Joan Santacana; la diputada provincial i regidora de Cultura, Mercè Carulla; i la consellera comarcal de Cultura, Elisabet Jové. 

El paer en cap, Joan Santacana, va comparar “el riu Segre, que es nodreix dels seus afluents (Llobregós, Sió, Ondara i Corb), amb el diari Segre, que fa de notari de les notícies d’aquestes comarques”.

De la seva banda, la diputada provincial i regidora de Cultura, Mercè Carulla, va remarcar “la importància dels mitjans locals, que aporten un relat global de les nostres comarques”. També va destacar que “el diari Segre reafirma la identitat de la Segarra”.

El director del diari, Santiago Costa, va agrair la tasca del periodista Xavier Santesmasses, del qual va destacar “la professionalitat, el compromís i el coneixement i l’estima per la comarca”.

A l’acte inaugural també hi van assistir el subdelegat del Govern de l’Estat a Lleida, José Crespín; el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball, Vidal Vidal; regidors actuals i exregidors i antics paers en cap de Cervera; consellers comarcals, alcaldes i representats del món empresarial, cultural i social de la Segarra.

L’exposició “Segre, 40 anys informant” està oberta fins al diumenge 5 de març, a l’església de Sant Joan.  De dilluns a dijous: de 17 a 19 hores, i divendres, dissabte i diumenge: d’11 a 13.30 i de 17 a 19 hores.