Inici » Cervera, a punt per rebre els Reis d’Orient amb nou vestuari i complements
Cervera

Cervera, a punt per rebre els Reis d’Orient amb nou vestuari i complements

Dijous 5 de gener, a les 18 hores, els Reis d’Orient arriben a Cervera, on faran el seu recorregut habitual per la ciutat, des de l’avinguda del Mil·lenari de Catalunya fins a la plaça Major.

A la plaça Major els rebrà el paer en cap, Joan Santacana, i els regidors de la Corporació Municipal, que els lliuraran la clau de la ciutat que els permetrà obrir les cases per deixar els regals.

Recorregut de la cavalcada: av. Mil·lenari, av. Agramunt, c. Victòria, av. Catalunya, c. Guinedilda, plaça Universitat, plaça Sant Miquel, c. Santa Anna, c. Major i pl. Major.

Abans, a les 16.15 hores, i per tal que tothom pugui gaudir de l’arribada dels Reis d’Orient i els patges reials, algunes carrosses faran un breu recorregut per diferents barris de la ciutat.

Durant la cavalcada els patges dels Reis entregaran regals en domicilis per on passi la comitiva reial. Després també en repartiran per les cases que ho hagin demanat.

Una de les novetats destacades és que Ses Majestats estrenaran vestits en la seva visita al municipi. La confecció dels tres nous vestits ha anat a càrrec de Marina Codina, Gemma Oriol i Mireia Rius, de l’Associació Vestim Segarra.

Visita als pobles del municipi

El divendres 6 de gener els Reis també visitaran els pobles de Vergós, Castellnou i la Cardosa.
A la Cardosa, la rebuda serà a les 11.30 hores a la plaça; a Vergós els rebran al local social, a les 12 hores; i a Castellnou, a l’església a les 13 hores.