Inici » Canvis en la mobilitat al barri de l’Antic Camí de Castellnou
Canvis en la mobilitat al barri de l’Antic Camí de Castellnou

Canvis en la mobilitat al barri de l’Antic Camí de Castellnou

El dimecres 19 d’octubre van entrar en vigor canvis per millorar la mobilitat a la zona del PP-1, concretament a l’avinguda de la Segarra i en un tram de l’avinguda dels Pirineus, que passen a ser de sentit únic de circulació.

El sentit únic de circulació de l’avinguda de la Segarra va d’oest a est, des de l’avinguda dels Pirineus fins a l’avinguda de Francesc Macià, i es permet l’estacionament de vehicles a les dos bandes. 

Pel que fa a l’avinguda dels Pirineus, passar a ser de sentit únic el tram comprès entre els números 6 i 24. La circulació va de nord a sud, des de l’avinguda de Francesc Macià fins a l’encreuament amb l’avinguda de la Segarra. Els vehicles poden estacionar a les dos bandes. 

Una altra modificació importat és el canvi en la prioritat de circulació a la cruïlla del carrer de l’Antic Camí de Castellnou amb l’avinguda de la Segarra, on s’ha afegit un STOP en aquesta avinguda. El carrer de l’Antic Camí de Castellnou és ara el vial amb la prioritat de circulació. 

Altres canvis que s’han establert han estat la prohibició de l’estacionament a la plaça de Jaume Magre, que manté el doble sentit de circulació, i a la intersecció del carrer de Víctor Balaguer amb el carrer del President Tarradellas, on s’ha afegit una zona d’exclusió d’aparcament.

A més, els Serveis Municipals de la Paeria també han afegit nova senyalització vertical als carrers de l’entorn de la carretera de Guissona.
 

Segons el regidor de Mobilitat, Jordi Pons, “la finalitat d’aquestes actuacions és millorar la seguretat vial a la zona nord de Cervera, on hi ha alguns dels principals accessos a la ciutat”.