Inici » Canvi d’espectacle al Cicle de teatre
Canvi d’espectacle al Cicle de teatre

Canvi d’espectacle al Cicle de teatre

La funció “Vida de peix… sense espines”, de Mercè Comes i Rosa Andreu, prevista pel dia 6 de febrer, s’ha hagut de suspendre, per motius aliens a l’organització, i al seu lloc s’ha programat “Master Xof”, de Joan Pera.

Serà la tercera representació del 24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t de Cervera, organitzat per la Regidoria de Cultura, i que preveu set espectacles entre el novembre del 2021 i el maig del 2022.

La representació de “Master Xof”, amb el popular actor còmic Joan Pera, formarà part de la programació de la Festa Major del Santíssim Misteri.

A “Master Xof”, Joan Pera, amo i cap de cuina de La Perdiueta Eixerida, acaba de saber que la seva família vol tancar i vendre el restaurant amb l’excusa d’una jubilació que mai no ha volgut. Emprenyat i decebut es tanca a la cuina i decideix, sense ajuda de ningú, preparar un particular i divertit menú degustació per demostrar que encara està en forma.

 Enllaç a la venda d’entrades.

 

24è Cicle de teatre i música “Apassiona’t”

El Cicle inclou sis funcions de teatre professional i, com a novetat, un espectacle musical.

Totes les representacions teatrals són de companyies professionals i a càrrec de reconegudes actrius i actors, entre els quals el cerverí Ferran Orobitg, que portarà al Cicle la seva creació “Fragile”, un espectacle basat en la seva experiència personal.

Els espectacles es podran veure al Gran Teatre de la Passió (6 funcions) i al Teatre Casal (1), respectant els protocols sanitaris vigents en cada moment.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, “el Cicle presenta una programació variada i de molt nivell, que tracta temes actuals i transcendents de la nostra societat, amb l’objectiu d’arribar a tot tipus de públic.”

 

Properes funcions

MASTER XOF

Darrere els fogons, amb simpatia, entre rialles i complicitats, el nostre Master Xof prepararà per a tots nosaltres un menú d’aquells que agraden a tothom… Però aquesta nit, i per sorpresa, hi haurà dos misteriosos comensals que el trauran de polleguera. S’haurà de retirar o continuarà sent el cuiner de les rialles de tota la vida? 

Autoria: Joan Pera.
Direcció: Enric Llort.
Intèrprets: Joan Pera.
Diumenge 6 de febrer.
 

FRAGILE

És una història basada en l’experiència personal explicada com a metàfora per arribar a l’experiència de moltes persones que han viscut el càncer de prop, ja sigui en primera persona o a través d’un familiar o amic, i aquelles que la tindran en un futur… Una història paradoxal i estranya sobre la fragilitat de la condició humana. Un passatge poètic, metafòric, mitològic, a través del relat i la representació de dos móns: el món exterior ( el cos, el visible, la malaltia…) i el món interior (la lluita per l’equilibri i la supervivència…).

Autoria i intèrpret: Ferran Orobitg.
Durada: 60 minuts.
Diumenge 20 de febrer.

 

53 DIUMENGES

Tres germans han quedat per sopar i parlar del seu pare. L’home ja és gran i hi ha qui opina que no pot continuar vivint sol. Sovint es perd, s’oblida de les coses i darrerament ha agafat el mal costum d’ensenyar el penis a la veïna. El que havia de ser un agradable vespre entre germans es converteix en una inacabable discussió al llarg de tres setmanes, fins que…

Direcció i autoria: Cesc Gay.
Intèrprets: Pere Arquillué, Cristina Plazas, Àgata Roca i Lluís Villanueva.
Durada: 90 minuts.
Diumenge 6 de març.

  

OVELLES

El Víctor, l’Alba i l’Arnau, tres germans de Barcelona, es troben per decidir què fer amb una insòlita herència. Però aviat s’adonaran que el que semblava un regal caigut del cel pot capgirar la seva realitat. Aferrats a unes vides que no els satisfan, s’enfrontaran a una decisió que posarà a prova la seva relació de germans. Al cap i a la fi, qui està disposat a renunciar a res per un ramat d’ovelles? ‘Ovelles’ reflexiona, en clau d’humor, sobre la frustració d’una generació marcada per la crisi. De com fer front a la decepció i de la permanent necessitat de reinventar-nos. Perquè, realment, voler és poder?

Dramatúrgia i direcció: Carmen Marfà i Yago Alonso.
Intèrprets: Sara Espígul, Biel Duran i Albert Triola.
Durada: 75 minuts.
Diumenge 3 d’abril.

  

XIMPANZÉ

El Marc, un home trans de 42 anys embarassat de vuit mesos, arriba a la consulta de ginecologia, on ha d’aguantar la mirada inquisidora de la resta de pacients. Aquest detonant farà que el Marc ens convidi a conèixer la seva història, tornant a ser aquella nena a qui anomenaven “marimacho”, aquella adolescent que se sentia observada i que odiava els seus pits. Transitarà de nou el moment en què va descobrir quina era la seva identitat real i el veurem en lluita amb si mateix per acceptar-se, alhora que haurà de fer front al distanciament d’un pare que no el comprèn.

Direcció: Núria Florensa i Raül Tortosa.
Intèrpret: Isidre Montserrat.
Durada: 70 minuts.
Diumenge 15 de maig.