Inici » Campanya per donar vida als pisos buits de Cervera
Campanya per donar vida als pisos buits de Cervera

Campanya per donar vida als pisos buits de Cervera

L’Oficina Local d’Habitatge de la Paeria engega una nova iniciativa per fomentar el lloguer social al municipi: “Tens un pis buit? Omple’l de vida”.

Es tracta d’un servei gratuït que s’adreça a persones propietàries d’habitatges desocupats que estiguin en condicions per ser llogats. Cal que disposin de la cèdula d’habitabilitat i el certificat d’eficiència energètica.

L’Oficina Local els ofereix els següents serveis: tramitació del contracte, confecció d’inventari, selecció dels futurs llogaters, assegurança multirisc, defensa jurídica en cas d’impagament, aval de lloguer (fins a 6 mesos d’impagament), mediació entre persones propietàries i llogateres, i assessorament.

Aquesta iniciativa pretén incentivar que les persones propietàries de pisos buits els posin al mercat de lloguer i passin a formar part de la  Borsa d’habitatge de Cervera, creada amb l’objectiu de donar resposta a la demanda de les persones que busquen pis i promoure el lloguer social.


Oficina Local d’Habitatge de Cervera

Ofereix informació de tots els ajuts que hi ha en matèria d’habitatge i gestiona els pisos socials de la ciutat. Es va crear l’any 2006 en conveni amb el Departament d’Habitatge de la Generalitat.

Està situada en una oficina municipal a la plaça Major, 18, des d’on la Paeria de Cervera ofereix un servei de proximitat en un tema tan sensible com és l’accés a l’habitatge.

Cervera, 28 d’abril de 2021.