Inici » Camp de treball local amb deu joves a Cervera
Camp de treball local amb deu joves a Cervera

Camp de treball local amb deu joves a Cervera

Un grup de deu joves, d’entre 13 i 16 anys, participa al Camp de treball local, que es desenvolupa a Cervera entre els dies 6 i 10 de juliol.

Treballen cada dia, de 9 a 13 hores, realitzant tasques de construcció de mobiliari amb palets. D’aquesta manera reciclen i donen un nou ús a aquest material.

Els mateixos joves participants han escollit les tasques que desenvolupen durant aquesta setmana.

El primer dia, dilluns 6 de juliol, es van centrar a fer pinya com a equip. Van assistir a una sessió, a càrrec de la psicòloga Sílvia Sarri, en la qual van aprofitar per explicar i expressar les emocions viscudes durant el període de confinament.

Camp de treball de Joventut dedicat als grafitis inclusius

Cervera tornarà a acollir un Camp de Treball Nacional de Joventut, amb la participació de 20 joves procedents d’altres lloc de Catalunya, que arreglaran una paret de l’avinguda de l’Esport damunt la qual pintaran grafitis, amb la col·laboració de l’artista lleidatana Cristina Fernández de Juan.

El Camp de treball, gestionat per la Cooperativa de lleure Quàlia, tindrà lloc de l’11 al 25 de juliol.

L’objectiu principal és la dignificació d’un espai a l’avinguda de l’Esport, on es treballarà en un mur de pedra d’una longitud de 200 metres. S’intervindrà en aquest mur per després poder pintar-hi els grafitis. El Camp de Treball també té un vessant social ja que els joves participaran en el dia a dia de les activitats del Centre Ocupacional l’Espígol i la Fundació Casa Dalmases.


Cervera, 7 de juliol de 2020.