Inici » Camp de treball dedicat als grafitis inclusius
Camp de treball dedicat als grafitis inclusius

Camp de treball dedicat als grafitis inclusius

Cervera torna a acollir un Camp de Treball Nacional de Joventut, amb la participació de 20 joves, d’entre 15 i 17 anys, procedents d’altres lloc de Catalunya, que arreglen una paret de l’avinguda de l’Esport damunt la qual pinten grafitis, amb la col·laboració de l’artista lleidatana Cristina Fernández de Juan.

Dilluns 13 al matí els joves van començar a definir la idea del grafiti que plasmaran sobre la paret de l’avinguda de l’Esport. L’artista Cristina Fernández de Juan els va donar suport i els ensenya les diferents tècniques per pintar amb esprai.

A la tarda, els va rebre el paer en cap, Joan Santacana, i la regidora de Joventut, Meritxell Ramon, que els van donar la benvinguda a la ciutat i els van ajudar a conèixer Cervera i el seu patrimoni monumental, amb una visita pel nucli antic i les esglésies de Santa Maria i Sant Domènec.

 

Camp de treball de Joventut

El Camp de treball està organitzat per la Paeria de Cervera i la Direcció General de Joventut. Té lloc de l’11 al 25 de juliol i la gestió de les activitats va a càrrec de la Cooperativa de lleure Quàlia.

L’objectiu principal és la dignificació d’un espai a l’avinguda de l’Esport, davant de les piscines, on es treballa en un mur de pedra d’una longitud de 200 metres. S’intervé en aquest mur per després poder pintar-hi els grafitis. El Camp de Treball també té un vessant social ja que els joves participen en el dia a dia de les activitats del Centre Ocupacional l’Espígol i la Fundació Casa Dalmases.

Cervera, 14 de juliol de 2020.