Inici » Bona acollida de les VI Jornades d’Aprenentatge Cooperatiu a Cervera
Bona acollida de les VI Jornades d’Aprenentatge Cooperatiu a Cervera

Bona acollida de les VI Jornades d’Aprenentatge Cooperatiu a Cervera

Els dies 7 i 8 de juliol han tingut lloc, a l’escola Les Savines de Cervera, les VI Jornades sobre Aprenentatge Cooperatiu de Catalunya, que han aplegat 50 docents de totes les etapes educatives.

Docents de totes les etapes educatives han compartit experiències i tallers sobre els diversos àmbits d’aplicació del programa “Cooperem per aprendre, aprenem a cooperar”. Els mestres i professors han exposat diverses comunicacions amb exemples de l’aplicació d’aquest programa a les aules.

A la jornada inaugural es va comptar amb la presència de Joan Santacana, paer en cap de Cervera, i Josep Serentill, inspector del Departament d’Ensenyament, que van adreçar unes paraules a tots els participants.

A l’acte de cloenda, els representants de la xarxa Khelidon (Universitat de Vic) van lliurar una placa commemorativa a l’equip directiu en reconeixement a la trajectòria de l’escola dins el programa d’aprenentatge cooperatiu.

Les Jornades han estat possibles gràcies a la dedicació de l’equip humà de l’escola Les Savines i al suport de la Paeria de Cervera i el CRP de la Segarra.

Les notícies generades durant les jornades i les comunicacions presentades es poden consultar a l’adreça https://khelidon.org/es/contenido/jornadas-y-simposios.

 

Informació i imatge aportat per la Comissió d’aprenentatge cooperatiu de l’escola Les Savines de Cervera.