Inici » Bon ritme d’inscripcions al Curs de música de Cervera
Bon ritme d'inscripcions al Curs de música de Cervera

Bon ritme d’inscripcions al Curs de música de Cervera

El Curs Internacional de Música de Cervera ja compta, a hores d’ara, amb més de 70 alumnes inscrits, quan encara queda gairebé un mes perquè finalitzi el període d’inscripció.

A això hi hem de sumar que alguns dels professors també han exhaurit les places disponibles per a les seves classes.

Aquestes dades certifiquen de nou la bona salut d’aquest veterà curs, un dels més antics i prestigiosos de l’Estat espanyol, que enguany celebra la 40a edició i que certifica l’interès dels estudiants després de l’impàs de l’any passat a causa de la pandèmia.

Cal destacar que aquest 2021, el XL Curs Internacional de Cervera, i com a conseqüència a l’adaptació a les mesures COVID-19, s’imparteix en format classes magistrals i cursos intensius, incloent classes individuals i col·lectives

Les inscripcions per a aquesta edició es poden seguir tramitant a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins al 30 de juny per poder-les formalitzar. Hi ha diferents disciplines de cursos, als quals es poden apuntar els alumnes interessats a incrementar el seu nivell musical. D’aquesta manera, es poden inscriure al mestratge de nou instruments diferents de corda, vent o piano.

Enguany, el curs tindrà lloc del 9 al 19 de juliol i compta amb 14 professors d’alt nivell i de diversa procedència, tots ells experts en el seu àmbit. D’aquesta manera, els alumnes es podran inscriure en el mestratge de violí, viola, violoncel, contrabaix, guitarra, piano, flauta, oboè i clarinet.

Amb la recuperació enguany del Curs, també s’hi suma el Festival de Música i la Fira de Lutiers, que també asseguren la seva continuïtat.

L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social.

Paral·lelament, des de l’organització es valora molt positivament la recuperació del Curs, el Festival i la Fira de Lutiers, ja que si l’aturada de l’any passat hagués prosseguit, hagués pogut perillar la continuïtat d’una de les iniciatives musicals cabdals de la música a Catalunya amb 40 anys de trajectòria.

El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera – Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Informació i imatge aportat per Càtedra Cervera.