Inici » Alumnes de l’institut La Segarra milloren els karts del parc de trànsit municipal
Alumnes de l’institut La Segarra milloren els karts del parc de trànsit municipal

Alumnes de l’institut La Segarra milloren els karts del parc de trànsit municipal

L’alumnat del Cicle formatiu Tècnic/a en Electromecànica de Vehicles Automòbils de l’institut La Segarra s’han encarregat de reparar i fer el manteniment als karts del parc de trànsit de Cervera.

A través d’un acord de col·laboració entre la Regidoria d’Educació de la Paeria i l’institut La Segarra, l’alumnat del cicle formatiu d’electromecànica realitza pràctiques en el manteniment i la reparació dels karts del parc municipal.

El parc de trànsit de Cervera disposa de set karts per a la realització de les classes pràctiques d’educació viària, que imparteix la Policia Local de Cervera. Enguany hi participen uns 500 escolars, de 5è i 6è de primària i 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de Cervera, Calaf, Sant Guim de Freixenet i Torà.

El regidor d’Educació i Seguretat, Ricard Vicente, ha visitat el parc de trànsit, juntament amb els professors de l’institut Josep Pedrol, Jordi Barrabés i Antoni Vilaplana, que han valorat de manera molt positiva l’acord que permet a l’alumnat fer les pràctiques en aquest equipament municipal.

Ricard Vicente ha mostrat el seu “agraïment a l’institut La Segarra per la bona tasca en el manteniment mecànic dels karts” i també vol fer un reconeixement a la Policia Local per “la seva dedicació i professionalitat en les sessions d’educació viària al municipi, amb una trajectòria de més de 20 anys”.


L’institut La Segarra imparteix el  Cicle formatiu Tècnic/a en Electromecànica de Vehicles Automòbils, uns estudis que capaciten per realitzar operacions de manteniment, muntatge d’accessoris i transformacions a les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat del sector d’automoció. El cicle, de dos cursos acadèmics, és dual i inclou pràctiques en empreses.

Cervera, 23 d’abril de 2021.