Inici » Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) guanyen el 4t Memorial Abel Puig
Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) guanyen el 4t Memorial Abel Puig

Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) guanyen el 4t Memorial Abel Puig

El dissabte 2 de setembre es va disputar a Cervera el 4t Memorial Abel Puig, organitzat per WRC Management, que era la primera prova puntuable del Campionat de Catalunya de Ral·lis de Terra.

La prova, a més, puntuava per al Campionat de Catalunya de Ral·lis, pel Campionat de Catalunya de Promoció i Trofeu Júnior, el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints de Terra, l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2, el Volant Racc-Trofeu Mavisa ,la Challenge Rallycracks i la Challenge Saxo 8v.

Amb 40 vehicles autoritzats a prendre la sortida en les diferents categories i un dia calorós, però amb possibilitats de pluja, va començar el ral·li que constava de dos trams a triple passada i com a gran novetat, un tram urbà a Cervera a una passada.

Ja des del primer tram cronometrat, Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2) van imposar el seu ritme guanyant 5 dels 7 trams disputats. Cal mencionar que la segona passada pel tram B va ser neutralitzada per una sortida de carretera sense conseqüències, mentre que Xavier Vidales-Jordi Hereu (Skoda Fabia RS) van guanyar els dos trams restants.

En el Campionat de Catalunya de Ral·lis el guanyador va ser el tàndem format per Alejandro Mauro-Diego Sanjuan, la segona posició va ser per a Xavier Vidales-Jordi Hereu i tercers van quedar la parella formada pel jove Gil Membrado-Manel Muñoz (Peugeot 208 Rally4).

En quatre rodes motrius els guanyadors van ser Alejandro Mauro-Diego Sanjuan (Skoda Fabia Rally 2), i en dues rodes motrius els millors van ser Gil Membrado-Manel Muñoz (Peugeot 208 Rally4).

A l’apartat del Campionat de Catalunya de Promoció-Trofeu Júnior, els guanyadors van ser la parella formada per Jordi San Andrés-Carlos Cabrero (Peugeot 106 s 16), seguits a la segona posició per Roger Sala-Adrià Sala (Ford Focus 1.6 16v). Arnau Bartés-Miquel Velilla (Peugeot 208 1.2 Puretech) van guanyar el Volant Racc.

Quant a l’Open de Catalunya de vehicles Side by Side-2 els guanyadors van ser Jesús Cucharrera-Pau De Las Heras (Can-Am Maverick X3), seguits per Andreu Cachaferiro-Moisès Ponce (Can-Am Maverick X3).

Informació de la Federació Catalana d’Automobilisme: https://www.fca.cat/ca/4rt-memorial-abel-puig568