Inici » Al FF Cervera Segarra se li escapen tres punts importants davant l’AECS Hospitalet
Al FF Cervera Segarra se li escapen tres punts importants davant l'AECS Hospitalet

Al FF Cervera Segarra se li escapen tres punts importants davant l’AECS Hospitalet

AECS Hospitalet 4 – FF Cervera Segarra 3. El passat dissabte 1 de maig l’equip del Futbol Femení Cervera – Segarra va desplaçar-se fins a l’Hospitalet de Llobregat per disputar una nova jornada de la segona fase de la lliga regular.

Davant una pista amb dimensions reduïdes, les cerverines van començar amb una intensitat molt alta que els va permetre disposar de la pilota els primers minuts de joc.
Abans dels tres primers, una ràpida jugada d’atac en què les jugadores van aconseguir situar-se prop de l’àrea rival, Glòria va marcar el primer gol del partit després de col·locar la pilota amb un ajustat xut.
Tres minuts més tard, i seguint amb una bona dinàmica de joc ràpid i contundència en defensa, una transició ofensiva amb Lívia pel carril central, va ser ben gestionada per ella mateixa que, veient l’espai interior, va sorprendre a la portera xutant pel primer pal i anotant així un sorprenent 0-2.
Prop de la meitat de la primera part, tot i amb el marcador a favor, les segarrenques van començar a prendre el control de la possessió i això els va provocar haver de defensar en moltes més situacions de joc que en els primers minuts. Poc després d’anotar el segon gol, una jugada pràcticament dins de l’àrea d’Alba, no va ser bloquejada amb prou contundència i una jugadora barcelonina va aprofitar per sorprendre amb un xut ras (1-2).
La resta de primera part, la sensació de domini de les cerverines es va anar esvaint i la rapidesa en les situacions d’atac a través de combinacions i rotacions ràpides va passar a l’equip rival, que va saber aprofitar aquests minuts de desorganització. A falta de tres minuts pel descans, una jugada a pilota parada de l’AECS Hospitalet va acabar de nou en gol passant la pilota entre mig de la barrera (2-2).
Encara abans de la mitja part, un contraatac de les locals amb superioritat va permetre un dos contra u que van saber definir amb eficàcia i va acabar amb tercer gol que posava les coses molt més difícils a les de Cervera (3-2).

A la segona part, les noies del FFCS van tornar a recuperar la bona dinàmica de crear passades ràpides i de buscar els espais, tant entre línies com profunds, però encara patint força en defensa. La pilota va ser disputada amb similar possessió durant els primers minuts. Transcorregut el vuitè, una nova jugada d’estratègia a pilota parada no va ser ben defensada per la barrera segarrenca i va acabar de nou en gol en contra posant així un 4-2 encoratjador per les locals.
Amb suficient temps per poder remuntar-ho, les cerverines van intentar superar una defensa molt tancada durant els següents minuts, però totes les diverses ocasions de xut van ser aturades o refusades per la portera local. Quan faltaven quatre minuts pel final, una jugada just fora de l’àrea contrària va fer arribar la pilota a Júlia, que amb un fort xut ras la va fer entrar pel primer pal sense cap opció per la portera 4-3.

Tot i els següents intents de xut, les de Cervera no van ser capaces d’aconseguir almenys un empat que els fes sumar un punt molt necessari. Ara segueixen situades a la sisena posició, a tres punts de la salvació.

Van jugar: Alba, Bianca, Salla, Èlia, Ari, Júlia, Iris, Cris, Lívia, Glòria i Carmen.

Informació i imatge aportat pel FF Cervera-Segarra.
Cervera, 5 de maig de 2021.