Inici » “La plaça del Diamant”, al Cicle de teatre de Cervera
“La plaça del Diamant”

“La plaça del Diamant”, al Cicle de teatre de Cervera

L’adaptació teatral del clàssic “La plaça del Diamant”, de Mercè Rodoreda, dirigida per Paco Mir, és la segona representació del 23è Cicle de teatre Apassiona’t de Cervera.

La funció és diumenge 25 d’octubre, a les 19 hores, al Gran Teatre de la Passió.

Les entrades es poden comprar, de manera anticipada, a través de la web https://www.4tickets.es/GranTeatreCervera. També es podran adquirir, de manera presencial, a les taquilles del Gran Teatre el mateix dia de la representació a partir de dos hores abans, de 17 a 19 hores.

El Gran Teatre de la Passió està habilitat per complir amb totes les normatives sanitàries i d’aforament vigents. Disposa d’un ampli aforament, amb 1.700 localitats, que permet mantenir les separacions entre les butaques i garantir el distanciament entre espectadors.

“La plaça del diamant” és la segona funció del Cicle de teatre 2020-2021, que es va iniciar el passat 26 de setembre, amb la representació “Els Brugarol”, de Ramon Madaula. Programada dins els actes de la Festa Major de setembre, va aplegar més de 700 espectadors.

Segons la regidora de Cultura, Mercè Carulla, el Cicle va començar “molt bé, amb la confiança del públic. Animo a tothom a gaudir de les properes funcions, en un espai amb gran aforament i molt segur”.

El 23è Cicle de teatre compta amb 170 persones abonades a les funcions del 2020, mentre que un total de 115 persones tenen l’abonament per a tot el Cicle 2020-2021.

Representacions:

–          “La plaça del Diamant”, de Mercè Rodoreda, dirigida per Paco Mir. Diumenge 25 d’octubre, 19 h.

–          “L’espill encantat”, de Jaume Ferran, amb els grups corals, solistes i orquestra de professors del Conservatori de Cervera. Diumenge 29 de novembre, 19 h.

–          “Sopar amb batalla”, una comèdia negra de Jordi Casanovas. Diumenge 10 de gener, 19 h.

–          “Un dia qualsevol”, de Les Antonietes Teatre, amb Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla. Diumenge 7 de febrer, 19 hores.

–          “Una història real”, de La Villarroel, amb Julio Manrique, Laura Conejero, Mireia Aixalà i Nil Cardoner. Divendres 26 de febrer, 22 h.

–          “Cobertura”, amb Bruno Oro i Clara Segura. Diumenge 9 de maig, 19 h. 

Cervera, 19 d’octubre de 2020.