Inici » Visita a l’empresa Mobel Linea
Visita a l’empresa Mobel Linea

Visita a l’empresa Mobel Linea

El regidor de Promoció Econòmica i Urbanisme, Ramon Augé, continua amb la ronda de visites a les empreses del municipi per conèixer de primera mà les seves necessitats. En aquesta ocasió ha anat a la fàbrica de mobiliari Mobel Linea, on s’ha reunit amb el director, Òscar Balcells.

Òscar Balcells ha explicat a Ramon Augé el funcionament de l’empresa i les seves necessitats.

Entre els temes tractats destaquen la dificultat de trobar al territori personal amb formació mixta entre programació i manteniment industrial, i la petició d’agilitzar alguns tràmits urbanístics de la zona on actualment es troba ubicada la fàbrica. Ramon Augé ha pres nota d’aquestes necessitats, i des de la Paeria es treballarà per donar-hi resposta.

Pel que fa als plans més immediats de l’empresa, han comunicat que tenen previst reformar i ampliar la zona d’oficines i asfaltar i condicionar una zona d’aparcament.


La fàbrica de mobiliari Mobel Linea té una plantilla de 330 treballadors.
És una empresa cerverina fundada l’any 1973 que dissenya i fabrica mobiliari d’oficina centrant el seu focus en el benestar de les persones.
Des de la seva creació s’ha anat ampliant per tal d’atendre la creixent demanda del mercat tant nacional com internacional.
En l’actualitat disposa de dos centres de treball:
Mobel I, amb una superfície de 45.000 m2, destinada a la fabricació de mobles i cadires.
Mobel III: amb 13.000 m2 de superfície per a la fabricació de components, estructures per als mobles i armaris tot metàl·lic.
També disposa d’un magatzem automàtic, amb el qual l’empresa va aconseguir una traçabilitat absoluta de tots els productes que fabrica. És autoportant, té 41 metres d’altura i una capacitat per gestionar 33.000 europalets.