Inici » Tot a punt per a una nova edició de La Passió de Cervera
Tot a punt per a una nova edició de La Passió de Cervera

Tot a punt per a una nova edició de La Passió de Cervera

La Passió de Cervera ja ho té tot a punt per a un nou any de representacions d’un dels espectacles més antics en l’àmbit europeu. Les funcions d’enguany començaran aquest diumenge 26 de març, i es repetiran els dies 1, 7, 16, 22 i 29 d’abril.

Per aquesta temporada 2023, l’equip de direcció es manté amb la Gemma Palà, el David Mora i la Mariona Dalmases. Aquest equip vol seguir treballant potenciant el ritme de la representació, tot fent-la més dinàmica. També estan immersos en una reestructuració general de diverses escenes. A més, hi haurà personatges nous, alguns dels quals ja formaven part de la Passió i han canviat de paper i altres que seran completament nous, a partir del càsting que es va fer el juliol de l’any passat.

D’altra banda també s’apostarà per una renovació de la il·luminació, amb nous focus i material LED i també nous efectes especials.

Les entrades per les funcions d’enguany ja es poden aconseguir a través del web: lapassiodecervera.com.

La Passió compta en les seves representacions amb un nodrit nombre d’actors i actrius que donen vida als diferents personatges i que, en total, arriba a mobilitzar a més de 300 persones entre equip artístic i tècnic. Més de cinc-cents anys d’història converteixen a les representacions de la Passió de Cervera en la més antiga del món, situant documentalment el seu naixement l’any 1477.

Davant la importància històrica i social, l’any 1969, les representacions de La Passió de Cervera es declararen d’interès públic. L’èxit ha estat constant de llavors ençà i, malgrat que el text continua essent el mateix, l’escenificació ha sofert innombrables millores. Tot això, i la col·laboració de 250 persones a l’escenari, configuren un espectacle àgil i modern, oferint una visió espectacular i realista de les tradicionals representacions de La Passió de Cervera.

Informació aportada per La Passió de Cervera.