Inici » Setmana de concerts i proves d’accés a grau professional del Conservatori
Setmana de concerts i proves d'accés a grau professional del Conservatori

Setmana de concerts i proves d’accés a grau professional del Conservatori

El Conservatori de música de Cervera viu immers en la llarga recta final de curs escolar, una època en la qual es multipliquen les activitats tant dins com fora del centre.

El passat dijous van ser els alumnes de sisè de grau professional del Conservatori de Música de Terrassa els qui vingueren a fer un recital de fi de grau al centre de Cervera. Un recital que tindrà una tornada a càrrec dels alumnes de sisè a Terrassa a finals de mes.

El dissabte i diumenge els alumnes de sisè que enguany acaben els estudis al centre i que provenen de la localitat de Ponts van fer un recital a la seva vila natal, mostrant així el seu nivell i el que han après durant aquests darrers cursos a Cervera.
També ho feu el Cor de Projectes del centre, dirigit per Jordi Castellà i amb Marc Castellà al piano.

Però no acabà aquí l’activitat musical de la setmana ja que el mateix diumenge, al Teatre Armengol de Bellpuig, tingué lloc un recital dels alumnes Óscar Garrós -violí- i Lautaro Montt -piano-, alumnes de sisè de grau professional que enguany es presenten a les proves d’accés a grau superior per continuar els seus estudis musicals de manera professional.

Per acabar, aquest passat dimarts tingué lloc al conservatori la prova d’accés a grau professional, on una vintena de joves estudiants van demostrar les aptituds i les ganes de voler continuar formant-se en un centre musical com el cerverí.

A tots ells moltes felicitats per l’esforç i els resultats.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de música de Cervera).