Inici » Salut amplia el cribratge al matí de divendres
Salut amplia el cribratge al matí de divendres

Salut amplia el cribratge al matí de divendres

El Departament de Salut ha anunciat a la Paeria de Cervera que el cribratge massiu previst al municipi s’amplia a divendres al matí, quan es podran fer 150 testos més a la població en general en horari de 10 a 13 hores.

Les persones interessades a fer-vos la prova us heu d’inscriure emplenant aquest formulari.

Els testos es faran al pavelló polivalent, de 10 a 13 hores. S’ofereixen, de manera voluntària, a tota la població, però s’adrecen preferentment a famílies amb fills en edat escolar.

Aquesta ampliació es fa perquè les 400 places previstes inicialment divendres a la tarda i dissabte al matí es van esgotar en poques hores.


Pel que fa al cribratge anunciat a les escoles, finalment no es farà el divendres al matí. El Departament de Salut ha acordat que es farà la setmana vinent de manera progressiva a tots els grups de tots els centres educatius de Cervera.

Aquestes proves es fan amb la finalitat de tallar la cadena contagis al municipi. Les dades de transmissió de la Covid-19 a Cervera van augmentar molt el passat cap de setmana, quan es van registrar 62 nous casos positius en les analítiques fetes al CAP entre el divendres i el dilluns.

Cervera, 8 d’octubre de 2020.