Inici » Reprogramació dels comandaments d’accés a la Plaça Universitat, Plaça Sant Miquel i Carrer Santa Anna
Reprogramació dels comandaments d’accés a la Plaça Universitat

Reprogramació dels comandaments d’accés a la Plaça Universitat, Plaça Sant Miquel i Carrer Santa Anna

La reprogramació dels comandaments d’accés a la Plaça Universitat es durà a terme el dijous 13 d’agost i dilluns 17 d’agost de les 13h a les 14h

El passat 6 d’agost es va procedir al tancament del trànsit de vehicles al carrer Manel Ibarra de Cervera pel potencial risc de despreniments de la façana de la Universitat, seguint les indicacions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

L’accés dels veïns amb el seu vehicle als seus habitatges de la plaça Universitat, plaça Sant Miquel i carrer Santa Anna és pel carrer Guinedilda, per aquest motiu es necessària la reprogramació del seu comandament per poder accedir per les dues pilones (c. Guinedilda i Pl. Universitat).

La reprogramació dels comandaments d’accés a la Plaça Universitat es durà a terme el dijous 13 d’agost i dilluns 17 d’agost de les 13h a les 14h, davant la pilona del carrer Guinedilda, on hi haurà un operari de la Paeria que reprogramarà el comandament en aquell mateix moment.

Mentre no es reprogramin els comandaments, els veïns de la plaça Universitat, plaça Sant Miquel i carrer Santa Anna podran accedir excepcionalment al seu habitatge pel carrer Rondes fins el proper dia 23 d’agost.

Els veïns de la plaça Universitat que no disposin de comandament d’accés s’han de dirigir al registre d’entrada de la Paeria de Cervera (horari d’atenció al públic: de 9h a les 13h de dilluns a divendres).

Cervera, 7 d’agost del 2020.