Inici » Música, cinema i teatre, protagonistes del cap de setmana cerverí
Música

Música, cinema i teatre, protagonistes del cap de setmana cerverí

El mes d’agost a la nostra ciutat, va encetar-se amb actes culturals, dins de la “Festiuada”, que varen omplir els carrers i places de Cervera.

Després del Concert de Sardanes del passat cap de setmana, aquesta vam gaudir de la Mostra Internacional de Cinema Etnològic a la Terrassa del Museu Comarcal de Cervera amb projeccions dimecres i dijous al vespre.

Ambdós dies el públic assistent va poder veure les diferents obres i en Xavier Marrades al finalitzar el curt holandès va explicar-nos les anècdotes de la seva professió com a cineasta.

El divendres a la tarda el grup local Inversen Band va omplir de gom a gom la plaça Santa Anna, tot prenent la fresca de la vesprada, i el dissabte dia 8 la ja tradicional visita teatralitzada  “A peu de museu”, amb un molt bon èxit d’assistència per sentir, en aquest cas a la Margarida, esclava d’en Menàrguens.

Per finalitzar la nit del dissabte, a la Plaça del Sindicat, amb l’edifici majestuós al fons, una setantena de persones varen veure la pel·lícula “Jóker”, posposada el passat mes de juliol.

Al llarg d’aquesta setmana tornarem a tenir més visites, les quals ja podeu fer la reserva prèvia al telèfon indicat, i també una cercavila pels carres de Cervera amb els Bombollers.

Gaudiu de l’estiu amb la “Festiuada. Moments d’art i matinada”

 

“Festiuada, moments d’art i marinada”

L’Àrea de Promoció Econòmica, Turisme, Cultura i Festes de la Paeria de Cervera organitza la “Festiuada”, un programa de més de 40 activitats de petit format en diversos espais de la ciutat, la majoria a càrrec de grups, companyies i entitats locals.

El projecte neix amb la finalitat de donar suport i promoure els grups locals i comarcals, tots ells d’un gran nivell artístic, i activar la vida festiva, cultural i econòmica de Cervera. Aposta per la cultura i el turisme com a sectors clau per a la reactivació econòmica del municipi.

Cervera, 10 d’agost de 2020.