Inici » Marc Márquez torna a guanyar a Sachsenring
Marc Márquez torna a guanyar a Sachsenring

Marc Márquez torna a guanyar a Sachsenring

336 dies després de la lesió que va patir al Circuit de Jerez, el pilot cerverí Marc Márquez ha tornat a creuar la línia de meta en primera posició.

D’aquesta manera, el pilot de l’equip Repsol Honda suma 11 victòries consecutives a Sachsenring: 1 a 125cc, 2 a Moto2 i 8 a la categoria reina.

Marc va començar la cursa del Gran Premi d’Alemanya des de la cinquena posició de la graella i després de realitzar una gran sortida, es va situar al capdavant a la primera volta. En el quart gir van començar a caure algunes gotes de pluja i el pilot va aprofitar aquest moment per distanciar-se més del grup. Márquez va mantenir un ritme molt constant, liderant de principi a fi i mantenint un avantatge d’un segon respecte a Miguel Oliveira, segon classificat finalment.

Amb aquesta victòria, Marc Márquez se situa desè a la classificació general amb 41 punts.
El pilot comença a preparar ja el Gran Premi d’Holanda, que tindrà lloc el proper cap de setmana al circuit d’Asen.


Marc Márquez:
“Aquest és un dels moments més importants i difícils de la meva carrera. Avui sabia que hi havia una gran oportunitat per fer alguna cosa. Quan he creuat la línia de meta ho he gaudit i després, a l’arribar i trobar-me amb tot el meu equip allà, emocionat, això ajuda molt després d’una situació tan difícil. És impossible tornar sol, necessites gent, un bon equip de metges, un fisio i, a més, l’equip Repsol Honda em respecta molt. Alberto Puig, Emili Alzamora, la meva família, tots ells m’han ajudat molt.
És una motivació addicional per a mi, per a Honda, per als enginyers, per a l’equip i vegem què ens espera en el futur. Quan he vist algunes gotes de pluja a la quarta volta, m’he dit “és la meva carrera”. He començat a empènyer en aquest punt i després, quan ha començat a ploure més fort, he estret encara més i és aquí on ha començat la segona carrera amb Oliveira. Estrenyia fort i anava molt ràpid, era difícil mantenir la concentració perquè tots els records, tot el que he viscut durant l’últim any, han vingut a la meva ment. Però ho hem aconseguit. Ho farem una altra vegada”.

Informació i imatge extret de RepsolMedia.