Inici » L’exposició “Confin-Art” es prorroga fins al 8 de desembre
L'exposició "Confin-Art" es prorroga fins al 8 de desembre

L’exposició “Confin-Art” es prorroga fins al 8 de desembre

La mostra “Confin-Art, paisatges d’un confinament”, que es pot visitar al Museu de Cervera, s’ha decidit prorrogar-la fins al 8 de desembre.

Fins a 21 artistes participen en la mostra. A tots ells els uneix el territori, són artistes que treballen a la comarca de la Segarra i comarques veïnes (Urgell, Anoia, Conca de Barberà, les Garrigues), i el seu treball crític cap a allò que ha significat la pandèmia i el confinament que hem viscut.

21 propostes amb llenguatges ben diferents -des de pintura a accions performatives, escultura, literatura, vídeo instal·lacions i escultura- a partir de les quals els artistes comparteixen la seva visió, el seu punt de vista sobre conceptes universals i propers a tothom.

Forma part de la campanya “Memòries de la pandèmia”, una iniciativa liderada pels museus que formen part de les Xarxes de Museus d’Història i de Museus d’Etnologia de Catalunya i el Museu d’Història de Catalunya i que proposa una campanya de recollida de documents i objectes materials que testimoniïn el pas de la COVID 19 pel nostre país.

L’exposició es va inaugurar el 10 de setembre i estava prevista inicialment fins al 8 de novembre.

Cervera, 12 de novembre de 2020.