Inici » L’Escola de Futbol Sala Cervera, protagonista del programa “La Frontal”
L'Escola de Futbol Sala Cervera

L’Escola de Futbol Sala Cervera, protagonista del programa “La Frontal”

El capítol de “La Frontal” emès dilluns 16 de maig pel canal Esport3 es va dedicar a l’EFS Cervera, un referent del futbol sala a la Segarra. El programa es pot veure en línia per TV3 a la carta i també des de la pàgina web de la Federació Catalana de Futbol.

Podeu veure el programa des d’aquest enllaç

El pavelló poliesportiu de Cervera va acollir la gravació del 28è capítol de la segona temporada del programa de l’FCF TV ‘La Frontal’, amb l’EFS Cervera com a protagonista.

‘La Frontal’ parla amb Víctor Rauret, que compleix la seva tercera temporada com a president del club. Per la seva banda, entrevista Arnau Sans, jugador del Sènior masculí i entrenador de l’equip Infantil. A més, conversa amb Roger Pomés, jugador de 12 anys de l’equip Infantil que és al club des dels 5 anys.

Escola de Futbol Sala Cervera

Fundada el 2013, l’entitat compta en l’actualitat amb 9 equips i 110 llicències federatives.

És el club de futbol sala referent de la comarca de la Segarra, gràcies al seu creixement exponencial en nombre d’equips i federats durant els últims anys, tot i ser una entitat jove.
Amb el sènior masculí a la Primera Catalana, compta amb un total de 9 equips –tota la línia, menys cadet–, que es distribueixen en dues instal·lacions municipals: el Pavelló Poliesportiu i el Pavelló Polivalent.

Tanmateix, destaca per la implantació de la figura femenina en totes les àrees, des de presència de jugadores en els equips mixtos de base, passant per entrenadores, monitores i directives. En temporades anteriors havien tingut equips femenins, i un dels reptes actuals passa per poder recuperar-los.

Contràriament a altres clubs de futbol sala, formats per exfutbolistes de camp, el grup de persones que encapçala el club sempre han estat involucrats a aquest esport, des de la seva aparició a la demarcació ara fa tres dècades. Entre aquests pioners, es troba el president, Víctor Rauret, o les seves companyes de viatge Marta Vidal i Núria Morales.

Informació i imatge del Servei de Premsa de la Federació Catalana de Futbol.