Inici » La Segarra emet un espot a TV3 per promocionar la comarca
La Segarra emet un espot a TV3 per promocionar la comarca

La Segarra emet un espot a TV3 per promocionar la comarca

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal ha iniciat, dimecres 5 de maig, la campanya de promoció que vol atraure visitants a la Segarra durant els pròxims mesos.

La proposta se sustenta en diverses accions que s’aniran implementant al llarg de les pròximes setmanes, i que dimecres 5 de maig han mostrat el primer dels impactes amb un espot de 20 segons que s’emetrà a TV3 cada dimecres i cada dijous durant cinc setmanes.

El vídeo, que també està disponible en un format més llarg, servirà per projectar-se en altres plataformes, com les principals xarxes socials, amb la qual cosa es podrà segmentar per arribar al públic objectiu amb més facilitat.

El vídeo té com a protagonistes els actius turístics de la Segarra i que confereixen una destinació de qualitat; una comarca amb molta història, situada en un entorn natural privilegiat, en el qual es poden dur a terme una gran diversitat d’activitats i sense massificacions.

En un temps incert com l’actual, pels efectes de la crisi derivada de la Covid-19, la campanya pretén arribar especialment al turista de proximitat que canvia els viatges a destinacions llunyanes per trajectes més curts. Per això vol arribar al públic català i dels territoris més pròxims.

En aquest sentit, la consellera comarcal de Turisme, Montserrat Farrera, ha assenyalat el canvi d’hàbits dels turistes per la situació actual, amb reserves més d’última hora i estades més llargues. En aquest sentit, “la Segarra esdevé una destinació magnífica per poder fer una escapada de plaer, per desconnectar, per gaudir de la natura i descobrir un entorn proper”, ha subratllat Farrera.

El turisme és una de les eines que pot ajudar a la reactivació de l’activitat de la comarca, i que permet dinamitzar el sector turístic dels allotjaments, restauració, visites, etc. com de la resta de l’àmbit comercial.

La locució del vídeo ha anat a càrrec de la periodista Mònica Terribas, amb arrels i vinculació a la Segarra.

Podeu visionar el vídeo a la web del Consell Comarcal: www.ccsegarra.cat.

Informació i imatge aportat pel Consell Comarcal de la Segarra.
Cervera, 7 de maig de 2021.