Inici » La secretària general de l’Esport, Anna Caula, visita Cervera
La secretària general de l’Esport

La secretària general de l’Esport, Anna Caula, visita Cervera

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, va realitzar una visita oficial a Cervera, divendres 11 de febrer, per conèixer de primera mà les necessitats esportives del municipi.

En la seva visita també va estar acompanyada de la representant territorial de l’Esport a Lleida, Lourdes Ravetllat.

La trobada va començar a la Sala de Plens de la Paeria, on va mantenir una reunió de treball amb el Consistori Municipal en què es va tractar sobre la necessitat de la construcció d’un nou pavelló poliesportiu a Cervera i es van analitzar diverses mesures de millora en inversions i programes esportius. 

Anna Caula va signar al Llibre d’Honor de la Paeria i va rebre com a obsequi els llibres “El bàsquet a Cervera: 50 anys d’història (1953-2003)” i “Cent anys de futbol a Cervera (1916-2016)”, de mans del paer en cap, Joan Santacana. 

Després es van desplaçar als pavellons poliesportius, on es van trobar amb representants d’entitats esportives usuàries dels equipaments: Club Bàsquet Cervera, Escola de Futbol Sala i Club de Gimnàstica Rítmica. 

La secretària general de l’Esport, Anna Caula, va afirmar que “volem conèixer les necessitats esportives del país de primera mà, i per aquest motiu hem parlat i escoltat el Consistori municipal i les diferents entitats esportives de Cervera”. 

Segons el paer en cap, Joan Santacana, en la trobada des de la Generalitat de Catalunya es va poder observar “les necessitats d’infraestructures esportives de la ciutat, tot valorant-les amb les entitats locals”.