Inici » La revista “Paeria” estrena nou format
La revista “Paeria” estrena nou format

La revista “Paeria” estrena nou format

La publicació d’actualitat municipal “Paeria” s’ha renovat, amb un canvi de disseny i de format per fer-la més pràctica i més propera a la ciutadania.

“En aquesta renovada edició, vull capturar l’elegància que caracteritza la nostra ciutat, mentre abracem un camí decididament progressista i de rendició de comptes amb la ciutadania”, explica el paer en cap, Jan Pomés, en la Salutació. 

Aquest exemplar tracta l’activitat municipal entre els mesos de juliol i desembre del 2023, en què destaquen la composició del nou Consistori, l’estructura de l’Equip de Govern, les actuacions executades els primers 100 dies o les activitats de Nadal, entre d’altres… 

La revista, a partir del proper número, el febrer del 2024, recuperarà la periodicitat mensual i tindrà 16 pàgines. A més de l’apartat de notícies del Consistori, inclourà els telèfons i horaris d’utilitat, la Salutació del paer en cap, l’agenda d’actes mensual, una pàgina dedicada als pobles del municipi, l’espai “Les entitats parlen”, passatemps, l’opinió del grups polítics i entrevistes a comerciants locals a la contraportada.
Amb una tirada de 4.200 exemplars, a més d’arribar a totes les cases del municipi, es distribueix en diversos equipaments municipals.

En cas que alguna persona no rebi la revista al seu domicili ho pot fer saber al correu electrònic

L’exemplar actual (núm. 225 /mesos de juliol a desembre) i els números anteriors es poden consultar en aquest enllaç.