Inici » La futura cooperativa de serveis a la llar de Cervera constitueix el grup impulsor
La futura cooperativa de serveis a la llar de Cervera constitueix el grup impulsor

La futura cooperativa de serveis a la llar de Cervera constitueix el grup impulsor

El grup impulsor de la cooperativa de serveis va mantenir la primera trobada, en una sessió a l’Auditori Municipal, en què també hi van participar la regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, Mireia Brandon, i el tècnic de Ponent Coopera, Marcel Vidal.

Ponent Coopera és l’ens que assessora i dona suport al projecte de Cervera. En la sessió va informar sobre els requisits necessaris per al funcionament del grup impulsor.

El grup impulsor es va constituir, dimecres 11 de maig, inicialment amb una desena de persones. Està obert a la participació de més persones, ja sigui com a usuàries dels serveis de la cooperativa o treballadores.

En aquest sentit, la regidora de Polítiques Feministes i LGTBI+, Mireia Brandon, afirma que “és important que en aquesta fase de creació del grup motor també hi assisteixin persones interessades a treballar en la cooperativa”.

Per formar part del grup impulsor cal emplenar aquest formulari


Cooperativa de serveis a la llar a Cervera
 

Des de la Regidoria de Polítiques Feministes i LGTBI+, amb el suport i assessorament de Ponent Coopera, es treballa en un projecte per a la creació d’una cooperativa sense ànim de lucre que pugui oferir serveis d’atenció i de cura a les persones i a les llars del municipi.

L’objectiu de la cooperativa és garantir drets laborals i condicions a moltes de les dones que actualment ja realitzen aquesta tasca però que es veuen obligades a fer-ho sota l’economia submergida i sense cap tipus de cobertura legal. A més, l’objectiu també és garantir a les persones grans o dependents una atenció professional i personalitzada de les seves necessitats.