Inici » La Festa Major Petita es va celebrar des de casa
La Festa Major Petita es va celebrar des de casa

La Festa Major Petita es va celebrar des de casa

Malgrat la situació actual, hem celebrat la Festa Major Petita de Cervera amb la mateixa il·lusió i les ganes que els anys anteriors i és per aquest motiu que l’hem adaptat a les circumstàncies.

El passat 28 de setembre, els nens i les nenes de Cervera no van poder sortir al carrer per participar a la Matinal de tabalers i percussió i tampoc al Seguici Infantil com ja és tradició, però ho van poder fer des de casa.

Dilluns 28, a les 11 hores, s’estrenà el vídeo de la Festa Major Petita, fet per Eva Balcells i gestionat per la Paeria de Cervera, amb la col·laboració de l’Agrupació Seny Major.
El vídeo compta amb la participació de l’Escola de Teatre La Caserna amb una gran presentació, el Ball dels capgrossos dels Geganters de Cervera, el Ball de Cintes de l’alumnat de 6è de l’Escola Les Savines, el Grup Jove dels Bombollers, la gegantona Pepa i el gegantó Carranquer de l’Escola Mossèn Josep Arques, la colla Sardanista Demà Jovencells i el Gegantó Jaumet i l’alumnat de 6è de l’Escola Jaume Balmes.
A més, la Colla Infantil de Diables de Cervera Carranquers també han realitzat l’esperat Ball Parlat Infantil.
Ambdós vídeos es poden veure al Youtube i a l’Instagram; el primer, al canal i compte de la Paeria de Cervera i, el segon, al canal Bloc Lo Carranquer i al compte Diables de Cervera Carranquers.

Com a novetat, s’ha repartit una xapa commemorativa dels 10 anys de la recuperació de les Timbales als seguicis i un dibuix per pintar amb diversos elements festius i del bestiari a tot l’alumnat de les tres escoles per tal que el puguin lluir a les finestres de casa seva.

Esperem que l’any vinent la puguem celebrar al carrer.
Visca la Festa Major Petita!

Informació aportada pel Grup de treball de Cultura Popular a les escoles de Cervera del Servei Educatiu de la Segarra i l’Agrupació Seny Major.

Cervera, 30 de setembre de 2020.