Inici » El Corpus de Cervera recupera la cercavila del seguici festiu
El Corpus de Cervera recupera la cercavila del seguici festiu

El Corpus de Cervera recupera la cercavila del seguici festiu

El seguici festiu de Cervera tornarà a sortir als carrers amb motiu de la festa de Corpus, diumenge 19 de juny, amb la cercavila des del carrer Guinedilda a la plaça Major i els lluïments i balls dels elements festius.

Els darrers dos anys s’havia suspès la cercavila; l’any passat ja es van recuperar els lluïments, que es van fer a la plaça de cal Racó, i enguany la festa ja torna amb el seu format tradicional.

Aquest any l’inici de la festa es trasllada de la plaça Santa Anna al carrer Guinedilda, al voltant de l’església de Sant Antoni, des d’on sortirà la cercavila, a les 18.45 hores. Farà el recorregut fins a la plaça Major, on se celebren els lluïments i balls dels elements festius de la ciutat. Hi participen el timbaler, els Bombollers, el Tibau, el Ball de Gitanes, la Colla Sardanista Jovencells, els Geganters, el Ball d’Espases, l’Àliga, la Banda del Conservatori i Lo Carranco Bilandó.

Els dies previs, divendres 17 i dissabte 18, els Diables de Cervera Carranquers celebren la Festa de la Colla, amb activitats per a tots els públics a la plaça Major. No hi faltaran la cercavila de foc, el correfoc, concerts i el tradicional Ball Parlat de Cervera “Lo joch de Lluciffer e los diables”, que es farà el dissabte a les 20 hores.
Més informació i programa en aquest enllaç al bloc Lo Carranquer.