Inici » Els saxofonistes del Conservatori de Cervera van actuar al Liceu Sax Festival
Els saxofonistes del Conservatori de Cervera van actuar al Liceu Sax Festival

Els saxofonistes del Conservatori de Cervera van actuar al Liceu Sax Festival

L’aula de saxo del Conservatori va assistir, dissabte 19 de març, a la cinquena edició del Liceu Sax Festival, que amb el mecenatge de Yamaha ha crescut i ha creat el 1r Concurs Internacional Liceu Sax Festival per a Quartets de Saxòfons.

El Festival, que se celebra bianualment, organitzat per la Fundació Conservatori Liceu, és un projecte únic que busca difondre l’instrument i la seva importància en el món de la música.

L’esdeveniment es va iniciar l’any 2014 i des de llavors ha reunit un gran nombre d’assistents en les seves edicions, i ha assolit una gran qualitat en els músics convidats i participants.
Els alumnes de saxo del conservatori gaudiren del Júnior 
Sax Festival, dedicat a tots els joves saxofonistes que volgueren passar una jornada envoltada de grans figures del seu instrument.

Passaren tot el dia al Conservatori del Liceu, on pogueren rebre consells de grans especialistes, participar en tallers de reparació i manteniment d’instruments, a càrrec dels tècnics oficials de Yamaha i tingueren l’oportunitat de formar part d’un gran ensemble de saxòfons dirigits pels artistes convidats del festival.

Informació i imatge aportat per Santi Riu (Conservatori de Cervera).