Inici » “Cantem el Nadal amb el comerç de Cervera”, nominat als Premis Clavé 2021
"Cantem el Nadal amb el comerç de Cervera"

“Cantem el Nadal amb el comerç de Cervera”, nominat als Premis Clavé 2021

La Federació de Cors Clavé ha fet públiques les nominacions dels Premis Clavé 2021, en què “Cantem el Nadal amb el comerç de Cervera”, de la Coral Infantil Nova Cervera i l’Associació de Comerciants, ha estat nominat en la categoria de Millor espectacle (producció en vídeo).

Els Premis Clavé són un dels certàmens més prestigiosos de la música coral de Catalunya.
A principis d’any, totes les entitats podien presentar diverses propostes que haguessin dut a terme durant l’any 2021 i que complissin amb els requisits establerts.

La Coral Infantil Nova Cervera hi va presentar el vídeo enregistrat durant les passades festes de Nadal en col·laboració amb l’Associació de Comerciants de Cervera, amb el títol “Cantem el Nadal amb el comerç de Cervera”.
En aquesta ocasió, dues entitats amb objectius ben diferents es van unir per executar una proposta diferent i única. Es pretenia felicitar les festes nadalenques a tots els clients dels establiments associats i, a la vegada, que poguessin gaudir de les veus dels joves cantaires. Es va aconseguir mitjançant la gravació de les seves veus i el so en format coral i les imatges als principals carrers comercials de la ciutat, ja que així també s’aprofitava per difondre alguns dels edificis que conformen el ric patrimoni arquitectònic cerverí.

L’excel·lent resultat, amb els joves cantaires del grup de Grans B de la Coral Infantil Nova Cervera i les seves respectives directores, Esther Llopis i Rosa Puig, al capdavant, i amb la col·laboració especial de dos cerverins més, Manel Pedrós (gravació del so) i Núria Pulido (gravació del vídeo), així com l’ajuda econòmica de l’Associació de Comerciants de Cervera, ha permès que aquesta proposta hagi estat reconeguda i nominada pel jurat del concurs.
El jurat, format per personalitats expertes en el món coral, musical i del teixit cultural de Catalunya, ha nominat la proposta cerverina en l’apartat de “Millor espectacle / producció en vídeo”, amb la possibilitat de rebre dues distincions: del públic, per votació popular, i directament, per part del jurat.

Ara tan sols quedarà esperar el moment de les votacions obertes al públic (de les quals s’informarà oportunament) i el veredicte final del jurat. L’obtenció d’algun dels guardons es presenta difícil, ja que tant la proposta cerverina com les cinc restants que comparteixen nominació en aquesta categoria, són totes elles d’una qualitat extraordinària i objecte d’un especial reconeixement coral. Es poden consultar al web www.premisclave.cat/

Moltes felicitats a tothom que ho ha fet possible! Us anirem informant.

Informació aportada per la Coral Infantil Nova Cervera.