Inici » El Reciclamòbil arriba a Cervera
El Reciclamòbil arriba a Cervera

El Reciclamòbil arriba a Cervera

El divendres 6 de maig, Cervera va estrenar el Reciclamòbil, un nou servei per a la recollida selectiva de residus especials, que a partir d’ara es podrà trobar a la plaça Santa Anna, coincidint amb el mercat setmanal.

La deixalleria mòbil hi serà els divendres dels mesos de maig, juliol, setembre i novembre, en horari de 8 a 13 hores.

La seva funció és la recollida de residus especials (olis, bombetes, fluorescents, piles, electrònica i informàtica, bateries, càpsules monodosi de cafè, entre d’altres), així com altres fraccions que es poden recollir de manera selectiva i reaprofitar.

El Reciclamòbil és una eina útil per facilitar la recollida de tots aquells petits residus urbans que no tenen contenidor i que s’haurien de dur a les deixalleries.

Es col·loca en un lloc cèntric, en aquest cas la plaça Santa Anna, i en un dia de concurrència, els divendres de mercat, per fomentar el reciclatge d’aquests residus.
 

El paer en cap, Joan Santacana; el regidor de Promoció Econòmica, Ramon Augé; el president del Consell Comarcal, Francesc Lluch, i el conseller de Medi Ambient, Josep M. Castella, van visitar el Reciclamòbil en el dia de la seva estrena a Cervera, el divendres 6 de maig, a la plaça Pius XII. Van coincidir a valorar positivament la posada en marxa d’aquest nou servei a Cervera.

El Reciclamòbil està promogut per l’Agència de Residus de Catalunya i arriba a Cervera per iniciativa de l’Àrea de Residus del Consell Comarcal de la Segarra i les Regidories de Civisme i Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera.