Inici » El Curs internacional de música de Cervera obre les inscripcions
El Curs internacional de música de Cervera obre les inscripcions

El Curs internacional de música de Cervera obre les inscripcions

Aquesta serà la 41a temporada que es realitza el Curs internacional de música de Cervera, una iniciativa acadèmica que enguany presenta diverses novetats. El Curs es farà del 16 al 25 de juliol.

Una de les novetats és la partició en dues etapes de les formacions. Del 16 al 20 de juliol, es faran les classes de guitarra, violí, viola, violoncel, contrabaix i orquestra. I del 21 a 25 del mateix mes, tindran lloc les de piano, flauta, oboè, clarinet, fagot, saxòfon, trompeta, trombó, trompa i banda.

Enguany s’incrementen notablement el nombre de professors, que passaran a ser 25. Tots ells tenen un gran prestigi en l’àmbit de la música i la formació i, aquest, és un dels grans atractius del curs.

Una altra de les novetats és que, en aquesta edició, s’afegeix el saxo com a nou instrument d’aprenentatge.

Les inscripcions per a aquesta edició es poden tramitar a través del web catedracervera.cat i els interessats tenen de termini fins el 3 de juliol per poder-les formalitzar.
Els alumnes que també necessitin allotjament, hauran de fer-les abans del 15 de juny.

L’Obra Social de la Caixa segueix amb les beques pels alumnes del Curs de Música

Amb la voluntat de fer arribar a més alumnes la possibilitat d’apuntar-se al Curs, l’organització ha renovat l’acord amb La Caixa per poder oferir beques a través de la seva Obra Social. Per poder accedir-hi, cal posar-se en contacte amb l’organització del Curs que detallarà com sol·licitar-les.
El Curs Internacional de Música forma part de la “Càtedra Cervera – Emili Pujol”, una iniciativa que inclou, a més del curs, el Festival de Música i la Fira de de Lutiers.

Informació i imatge aportat per Càtedra Cervera.