Inici » El CEI Cervera acull l’acte de lliurament de diplomes del Programa Impulsa’t
El CEI Cervera acull l’acte de lliurament de diplomes del Programa Impulsa’t

El CEI Cervera acull l’acte de lliurament de diplomes del Programa Impulsa’t

El paer en cap, Jan Pomés; el president del Consell Comarcal de la Segarra, Ramon Augé; i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, van ser els encarregats de lliurar els diplomes a les 20 empreses participants al Programa de consolidació empresarial Impulsa’t.

Es tracta d’un programa dissenyat i finançat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, i amb el qual les empreses participants preveuen augmentar la seva facturació i plantilla. Està adreçat a empreses de nova creació, persones autònomes o PIMES de sectors tradicionals o innovadors i startups, i en el qual han participat 20 empreses de la demarcació de Lleida.

El lliurament de diplomes a les empreses participants a la segona edició d’Impulsa’t va tenir lloc el divendres 1 de desembre al Centre d’Empreses Innovadores (CEI) de Cervera.

L’acte fou presentat pel vicepresident del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació, Jordi Verdú, i pel regidor de Promoció Econòmica de la Paeria de Cervera, Raimond Fusté. També hi van assistir la consellera de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Segarra, Anna Rius; el director del Patronat de Promoció Econòmica, Ramon Boixadera, i el gerent i la comercial d’Antiga Casa Magí, Jordi Coscollola i Maria, respectivament, que van impartir una conferència als assistents explicant la seva experiència i encoratjant-los a seguir creixent.

Es va recollir el resultat d’aquests vuit mesos de formació, que té com a objectiu principal ajudar a augmentar el grau de supervivència de les empreses de la demarcació de Lleida.

En aquesta edició, les 20 empreses participants tenen representació a 10 comarques de la demarcació de Lleida, distribuïdes de la següent manera: cinc al Segrià (tres de Lleida ciutat); dos al Pallars Sobirà; dos a l’Urgell; tres a la Noguera; una a l’Alt Urgell; dos a la Cerdanya; una a la Segarra; dos al Pla d’Urgell; una al Pallars Jussà, i una a la Val d’Aran. Les empreses formen part de sectors com l’agroalimentari; TIC; indústria-fabricació; serveis; enginyeria-energies renovables; recursos humans; artesà; turisme; comerç; salut; educació i hostaleria.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, va explicar que, amb aquesta segona edició, la Diputació de Lleida referma el seu compromís amb el desenvolupament econòmic empresarial i territorial, contribuint a la lluita contra el despoblament i a la fixació del talent al territori. I els punts d’Atenció GLOBALLEIDA són un exemple més del suport que es dona al petit emprenedor i a la petita i mitjana empresa (PIME).